23.02.2014 - Co bylo nového v únoru ?
V Hulíně dne 16.2. proběhlo školení trenérů - kvalifikace D ( asistent trenéra ). Současně to byla první část školení na kvalifikaci C. Bylo vyškoleno 34 asistentů, někteří však budou pokračovat v dalším vzdělávání na kvalifikaci C. Velmi potěšitelný je zájem o naše školení ze tří nečlenských spolků, přesněji devíti jejich trenérek. Statisticky je věk asistentů trenéra 29,87 let. Z celkového počtu bylo 12 účastníků mladších 20 let. To dává naději, že stále má gymnastika své nové mladé pokračovatele.

Další školení v únoru bylo 23.2. v Napajedlech. Tam za účasti 18 rozhodčích proběhlo školení rozhodčích - kvalifikace C. Některé z nich po absolvování zkoušek získají kvalifikaci B. I rozhodčí jsou mladí - průměrný věk 27,33 let.

Po školení rozhodčích došlo drobným úpravám textové části pravidel. Nové znění platné od 1.3. na webu. Ještě v nejbližší době budou upraveny tři prvky v seznamu prvků - Kl a PR.

Také se v průběhu února doladili poslední detaily Moravského poháru. Všechny rozpisy jsou nebo postupně budou na odkazu - Moravský pohár.

PŘIPRAVUJEME :

Druhá část školení trenérů C proběhne opět v Hulíně, měsíc po první části - tj. 16.3.2014. Zúčastnit se mohou i ti, kteří např. pro nemoc neabsolvovali první část. Dodatečný, náhradní termín pro první část bude pro takové zájemce upřesněn na školení.

Několik zájemců o školení rozhodčích se nemohlo školení zúčastnit. Bude-li takových zájemců více, opět školení uspořádáme. Prosím případné zájemce o sdělení jejich zájmu.

 

Partneři